Dezvoltare Blog / Blog Development

Scopul Blog-ului
Misiunea noastră este de a contribui la crearea unor companii mai bune, a unor oameni mai buni și a unor vieți mai bune. Credem cu tărie că acest lucru se poate face prin intermediul disciplinei care se numește management reprezentată de toate dimensiunile sale.

Scopul “Blog-ului de Management” este de a încuraja dialogul între toți cei care cred în misiunea noastră, care doresc să i se alăture și care vor să împărtășească din cunoștințele lor, din experiența lor și din perspectivele pe care le au în domeniul managementului și dezvoltării organizaționale.

Dorim să purtăm conversații de substanță din care să învățăm cu toții. Facem acest lucru în mod onest și deschis. Obiectivul este de a îmbogăți și îmbunătăți practica managerială din România în vederea obținerii unor rezultate deosebite.

Conversațiile
Dacă citiți un articol în cadrul blog-ului vă rugăm să scrieți un comentariu. În felul acesta contribuiți la conversație. Este foarte important să menținem nivelul acestei conversații cât mai înalt din punctul de vedere al relevanței conținutului pentru audiență și al posibilităților de a-l transpune în practică. Ne dorim să facilităm conversații pragmatice.

Comentariile realizate pe blog nu necesită aprobare, dar ele sunt moderate. Comentariile ofensatoare, de orice natură, vor fi șterse. Vă rugăm prin urmare să mențineți o linie profesională a conversațiilor. Acest lucru nu înseamnă însă să renunțăm la umor.

Contribuțiile
Articolele și comentariile afișate în cadrul blog-ului nostru nu sunt remunerate în niciun fel. Înțelegem că dorința dumneavoastră de a contribui la conținutul blog-ului este legată numai de dorința de a ajuta la îndeplinirea scopului acestuia. Paternitatea contribuțiilor va fi bineînțeles recunoscută. Dacă doriți să contribuiți cu articole și să inițiați discuții pe blog vă rugăm să ne trimiteți un e-mail.

Recomandările
Iată câteva recomandări specifice pentru conversațiile de pe blog:

  • ridicați nivelul discuției: prezentați informații reale, relevante și interesante;
  • scrieți, comentați și acționați în mod profesionist;
  • nu vă rezumați la a comenta, trageți concluzii;
  • împărtășiți informații, cunoștințe și înțelegeri profunde;
  • sprijiniți învățarea;
  • fiți practici, combinați conceptele cu viața reală;
  • fiți etici față de entitățile implicate (companii și persoane);
  • specificați sursele de informații pe care le utilizați.

Mai multe detalii despre aceste subiecte găsiți în pagina “Despre Blog”.

Distribuie pe:LinkedInFacebookTwitterGoogle+Email
Comentariile sunt inchise.