Concept Despre Noi / About Concept

Scopul Nostru / Viitorul Dumneavoastră

În cadrul ROSS Consultants ne dedicăm transformării pozitive a companiilor, a oamenilor și a vieților lor. Aceasta este ceea ce ne propunem și aceasta este ceea ce facem.

Ne imaginăm și suntem devotați construirii unei lumi în care organizațiile lucrează la întregul lor potențial prin exploatarea eficace a cunoștințelor și practicilor manageriale; și furnizează clienților produse și servicii inovatoare care îi încântă și le face viața mai plăcută; și în care angajații sunt bucuroși să contribuie, să învețe și să-și construiască viitorul împreună cu semenii lor.

Propunerea Noastră / Rezulatele Dumneavoastră

Oferim două tipuri de servicii. Serviciile de consultanță sprijină inițiativele de transformare a organizațiiilor și a afacerilor. Serviciile de instruire contribuie la dezvoltarea oamenilor și a echipelor.

Combinația valoroasă de subiecte pe care le acoperim, împreună cu experiența, cunoștințele și aptitudinile noastre ne oferă capacitatea de a aborda proiecte provocatoare și de a furniza clienților noștri rezultatele pe care ei le așteaptă.

Abordarea Noastră / Beneficiile Dumneavoastră

Pentru a ne realiza misiunea punem un mare accent pe înțelegerea cerințelor și așteptărilor clienților noștri pe care ne străduim să le depășim în mod continuu. Propunerea noastră constă într-un parteneriat în cadrul căruia satisfacția clienților, calitatea serviciilor și valorile comune joacă un rol foarte important.

Beneficiile clienților noștri rezultă din următoarele elemente cheie:

  • o foarte bună experiență managerială și expertiză de afaceri;
  • expunerea la diferite industrii și sectoare de activitate;
  • un portofoliu larg de proiecte de dezvoltare individuală și schimbare organizațională;
  • o abordare flexibilă a muncii și a soluțiilor oferite;
  • concepte, instrumente și metodologii moderne;
  • un raport mare beneficii/costuri pentru proiectele pe care le realizăm;
  • o experiență pozitivă și benefică de lucru împreună.

Vă încurajăm să vorbiți cu noi despre necesitățile dumneavoastră. Lucrând împreună putem să găsim soluții pentru ele.