Dezvoltare Blog / Blog Development

Scopul Blog-ului
Misiunea noastră este de a contribui la crearea unor companii mai bune, a unor oameni mai buni și a unor vieți mai bune. Credem cu tărie că acest lucru se poate face prin intermediul disciplinei care se numește management reprezentată de toate dimensiunile sale.

Scopul “Blog-ului de Management” este de a încuraja dialogul între toți cei care cred în misiunea noastră, care doresc să i se alăture și care vor să împărtășească din cunoștințele lor, din experiența lor și din perspectivele pe care le au în domeniul managementului și dezvoltării organizaționale.

Dorim să purtăm conversații de substanță din care să învățăm cu toții. Facem acest lucru în mod deschis și onest. Obiectivul este de a îmbogăți și îmbunătăți practica managerială din România în vederea obținerii unor rezultate deosebite.

Recomandările
Iată câteva recomandări specifice pentru conversațiile de pe blog:

 • ridicați nivelul discuției: prezentați informații reale, relevante și interesante;
 • scrieți, comentați și acționați în mod profesionist;
 • nu vă rezumați la a comenta, trageți concluzii;
 • împărtășiți informații, cunoștințe și înțelegeri profunde;
 • sprijiniți învățarea;
 • fiți practici, combinați conceptele cu viața reală;
 • fiți etici față de entitățile implicate (companii și persoane);
 • specificați sursele de informații pe care le utilizați.

Conversațiile
Dacă citiți un articol în cadrul blog-ului vă rugăm să scrieți un comentariu. În felul acesta contribuți la conversație. Este foarte important să menținem nivelul acestei conversații cât mai sus din punctul de vedere al relevanței conținutului pentru audiență și al posibilităților de a-l transpune în practică. Ne dorim să facilităm conversații foarte pragmatice.

Comentariile realizate pe blog nu necesită aprobare, dar ele sunt moderate. Comentariile ofensatoare, de orice natură, vor fi șterse. Vă rugăm prin urmare să mențineți o linie profesională a conversațiilor. Acest lucru nu înseamnă însă să renunțăm la umorul de calitate.

Contribuțiile
Dacă doriți să contribuiți cu articole și să inițiați discuții pe blog vă rugăm să ne trimiteți un mesaj pe adresa office@rosscon.ro. Pregătiți în afară de articolul respectiv următoarele informații:

 • numele, poziția pe care o ocupați (cum doriți să fiți menționați în calitate de contributor) și o fotografie a dumneavoastră;
 • dacă articolul include fotografii atunci vă rugăm să menționați sursa și descrierea lor;
 • referințele către alte site-uri, dacă este cazul;
 • un scurt text de introducere a articolului.

Articolele și comentariile afișate în cadrul blog-ului nostru nu sunt remunerate în niciun fel. Înțelegem că dorința dumneavoastră de a contribui la conținutul blog-ului este legată numai de dorința de a ajuta la îndeplinirea scopului acestuia. Paternitatea contribuțiilor va fi bineînțeles recunoscută. Referințe către alte site-uri vor fi incluse dacă acest lucru va fi necesar. Vă rugăm să consultați Regulile de Publicare (prezentate mai jos) înainte de a ne trimite vreun material. Prin trimiterea pe adresa de mail de mai sus a unui material destinat publicării declarați că sunteți de acord cu aceste reguli.

Reguli de Publicare
Prin trimiterea unui material spre publicare, acordați companiei ROSS Consultants dreptul (licența) ne-exclusiv, lipsit de pretenții materiale, aplicabil la nivel mondial de a copia, modifica, adapta, traduce, reproduce, transmite și distribui materialul respectiv prin intermediul site-ului său internet și a altor mijloace electronice.

Declarați și vă asumați responsabilitatea:

 • că dețineți drepturile asupra conținutului materialului trimis spre publicare sau că aveți aprobarea de a acorda licența specificată mai sus;
 • că materialul trimis nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, drepturile din cadrul unor contracte, drepturile de publicitate, drepturile la viață privată și alte drepturi ale unei persoane sau organizații;
 • să plătiți orice sume de bani ce ar fi datorate oricărei entități prin publicarea informațiilor conținute în materialul dumneavoastră.

Conținutul acestui blog este proprietatea companiei ROSS Consultants și este protejat de legile în vigoare referitoare la proprietatea intelectuală. Cu excepția conținutului trimis de dumneavoastră nu aveți dreptul de a copia, modifica, traduce, publica, afișa, transmite, distribui sau vinde materiale aparținînd ROSS Consultants.

ROSS Consultants nu va publica un material ce conține limbaj inadecvat, obscenități, jigniri, acuze sau alte informații defăimătoare la adresa unei persoane sau a unei organizații sau care are potențialul de a face rău acestora.

Dacă nu sunteți sigur(ă) de respectarea regulilor de mai sus vă rugăm să ne comunicați informațiile deținute de dumneavoastră pentru a putea analiza împreună situația înainte de publicare.

Data: 30 Ianuarie 2014