Sunt activ pe blog, deci exist / I blog therefore I am

Blog-ul de Management

… reprezintă un spațiu de comunicare, împărtășire de cunoștințe și învățare. Încurajăm pe toți cei interesați de teoria și practica managerială să citească și să contribuie pe blog. În felul acesta putem să transmitem din cunoștințele noastre, putem să influențăm o conducere mai bună a organizațiilor și prin urmare obținerea unor rezultate mai bune.

Subiectele pe care le abordăm aparțin domeniului larg al managementului: de la marketing la operațiuni, de la vânzări la fabricație, de la IT la financiar și HR, de la strategie la execuție, de la afaceri la organizații non-profit, etc.

Deschidem dezbaterea cu două articole referitoare la dezvoltări recente din industriile telecom și retail:

Vă dorim lectură plăcută!

Vă rugăm să ne contactați dacă doriți să contribuiți cu articole. Apelați la facilitățile de înregistrare dacă doriți să comentați sau să vă abonați la newsletter-ul nostru. De asemenea, vă rugăm să consultați pagina “Despre Blog-ul de Management” pentru a afla mai multe despre scopul acestuia și despre câteva principii și recomandări referitoare la contribuția și colaborarea prin intermediul acestei platforme.

Distribuie pe:LinkedInFacebookTwitterGoogle+Email