Aptitudini de Conducere / Leadership Skills

Management Pentru Succes – Managementul Echipei

Esența soluției noastre de dezvoltare a aptitudinilor manageriale este reprezentată de metoda “Management Prin Intermediul Instrumentelor”. În baza acestei metode succesul acțiunii manageriale depinde de capacitatea managerului de a utiliza cea mai potrivită abordare pentru o anumită situație și un anumit rezultat dorit. Discutăm prin urmare despre construirea și utilizarea unui portofoliu de instrumente de management al activităților, oamenilor, relațiilor și rezultatelor.

Provocarea Conducerii – În Fruntea Oamenilor

John P. Kotter spune despre conducere “că se deosebește de management, dar acest lucru nu înseamnă că este mai bună ca acesta, sau că este un înlocuitor al său. Mai degrabă, conducerea și managementul reprezintă două sisteme distincte și complementare de acțiune. Managementul abordează complexitatea, iar conducerea abordează schimbarea.” Convingerea noastră este că pentru a avea succes în mediul de afaceri din ziua de astăzi managerii și antreprenorii trebuie sa exploateze și să echilibreze foarte bine cele două dimensiuni: managementul și conducerea. Programul ajută participanții să-și dezvolte competențele de care au nevoie pentru a-și conduce oamenii și organizațiile în contextul volatil și imprevizibil de astăzi și de mâine.

Sinergia Echipei – Crearea Unei Echipe Eficace

De multe ori formarea și dezvoltarea unei echipe eficace nu se realizează de la sine. Membrii ei au nevoie să parcurgă un proces de învățare prin care să înțeleagă modul în care lucrează și se comportă ca indivizi și ca echipă, atuurile și slăbiciunile individuale și colective și oportunitățile lor de a face lucrurile mai bine. Acest program de instruire ajută un grup de oameni să abordeze subiectul eficacității echipei ca rezultat al sinergiei dintre calitatea rezultatelor derivată din procesele raționale și acceptarea rezultatelor derivată din procesele interpersonale ce au loc în cadrul echipei.


Mai multe informații despre aceste programe puteți găsi în secțiunea Instruire a site-ului nostru. Vă rugăm să ne contactați pentru a afla cum putem acoperi cerințele specifice de dezvoltare a competențelor manageriale din cadrul companiei dumneavoastră.

Distribuie pe:LinkedInFacebookTwitterGoogle+Email