Lucrul în Echipă / Teamwork

Acest lucru este posibil prin exploatarea beneficiilor furnizate de următoarele trei soluții aflate în portofoliul companiei noastre, fiecare dintre ele abordând performanța echipei prin intermediul unor metode diferite, dar complementare.

Traversarea Granițelor – Depășirea Barierelor de Performanță

Scopul acestei intervenții este de a îmbunătăți performanța unei echipe prin eliminarea barierelor dintre indivizi și dintre echipe, identificarea proceselor și relațiilor disfuncționale din interiorul departamentelor și dintre acestea și găsirea de soluții pentru eliminarea gâtuirilor, constrângerilor și a punctelor de tensiune ce se manifestă la nivel interpersonal și interdepartamental.

Excelența Operațională – Alinierea Proceselor, Structurilor și Oamenilor

Această soluție se bazează pe o abordare de tipul Redefinirea Proceselor de Afaceri (Business Process Redesign) și iși propune să redefinească modul în care un departament sau o organizație functionează în scopul de a-i îmbunătați în mod semnificativ performanța. Proiectul include trei etape ce abordează pe rând identificarea situației curente a echipei, definirea situației viitoare și tranziția de la starea curentă la starea viitoare.

Sinergia Echipei – Crearea Unei Echipe Eficace

De multe ori formarea și dezvoltarea unei echipe eficace nu se realizează de la sine. Membrii ei au nevoie să parcurgă un proces de învățare prin care să înțeleagă modul în care lucrează și se comportă ca indivizi și ca echipă, atuurile și slăbiciunile individuale și colective și oportunitățile lor de a face lucrurile mai bine. Acest program de instruire ajută un grup de oameni să abordeze subiectul eficacității echipei ca rezultat al sinergiei dintre calitatea rezultatelor derivată din procesele raționale și acceptarea rezultatelor derivată din procesele interpersonale ce au loc în cadrul echipei.


Mai multe informații despre aceste soluții găsiți pe site-ul nostru în secțiunile consultanță și instruire.

Distribuie pe:LinkedInFacebookTwitterGoogle+Email