Dimensiunea Umană a Managementului / Human Side of Management

“Vechea zicală conform căreia oamenii reprezintă capitalul cel mai de preț al unei companii este greșită. Oamenii nu sunt cel mai prețios capital al tău. Oamenii potriviți sunt.” spune Jim Collins în „Good to Great”. Întrebarea este cum putem să-i transformăm pe oamenii noștri în oameni potriviți?

Dacă managerii sunt de acord și cred în afirmațiile de mai sus atunci acest program îi poate ajuta să transforme rolul lor managerial într-unul care acordă mai multă considerație dimensiunii umane a muncii lor. Programul nu este despre sisteme, practici și instrumente de management al resurselor umane. Mai degrabă este despre factorii umani, interacțiunea și relațiile de la locul de muncă și modul în care toate acestea pot contribui la succesul managerilor, al echipelor lor și al organizațiilor din care fac parte.

Subiectele abordate în cadrul programului sunt următoarele:
1. Stiluri și valori individuale
2. Rolul managerului
3. Evaluare, selecție și recrutare
4. Aderare și integrare
5. Discuția despre performanță
6. Motivare pentru rezultate
7. Recunoaștere și recompensare
8. Dezvoltarea personală
9. Sprijin și îndrumare

“Dimensiunea Umană a Managementului” face parte din pachetul de programe de dezvoltare a aptitudinilor manageriale ce include următoarele titluri:

  • Dimensiunea Umană a Managementului – Management cu Suflet
  • Management Pentru Succes – Managementul Echipei
  • Eficacitatea la Locul de Muncă – Managementul Personal

Mai multe informații despre aceste programe de instruire găsiți pe site-ul nostru la adresa: http://www.rosscon.ro/instruire/. Vă rugăm să ne contactați pentru a afla despre cum putem să acoperim cerințele specifice de dezvoltare a aptitudinilor manageriale în cadrul companiei dumneavoastră.

Distribuie pe:LinkedInFacebookTwitterGoogle+Email