Dezvoltarea liderilor de echipă

Cum să fii Eficace la Locul de Muncă – Managementul Personal

Stiluri și valori individuale, eficacitate și eficiență, asumarea responsabilității, rezolvarea problemelor, comunicarea, managementul timpului, luarea deciziilor, abordarea conflictelor, lucrul în echipă reprezintă aspecte foarte importante pentru performanța fiecărui individ. Abordăm toate aceste subiecte pentru a-i ajuta pe angajați să realizeze ei înșiși, mai întâi, lucruri deosebite.

Programul propune participanților o diversitate de metode de învățare și se desfășoară într-o manieră plină de interacțiune și dinamism. Atât conținutul cât și formatul programului vor permite participanților să-și construiască o fundație solidă de aptitudini de management personal.

Conducere pentru Rezultate – Fundamentele

Credem că abilitățile și potențialul de conducere nu sunt legate de ierarhia organizațională. Companiile ce doresc să dezvolte lideri trebuie să caute angajați cu potențial în toate departamentele și la toate nivelurile, să-i angreneze în programe coerente de dezvoltare personală și să le ofere oportunități de a conduce.

Programul adresează așteptările angajaților din partea conducătorilor lor în ceea ce privește atributele și contribuțiile personale; furnizează o bună înțelegere a conducerii prin examinarea unor situații diferite; îi angajează pe participanți într-o conversație despre aptitudinile de conducere și modalitățile de a le dezvolta. Mai presus de toate programul prezintă valorile, atitudinile și abordările conducerii ce sunt legate de eficacitate și performanță.

Schimbarea la Locul de Muncă – Cum să o Abordezi

Într-o anumită măsură avem cu toții responsabilitatea inițierii schimbării în organizațiile noastre indiferent de rolul nostru. Dar există situații în care nu ni se cere să inițiem și să conducem schimbări noi, ci să le gestionăm pe cele lansate deja.

Acest lucru înseamnă să ințelegem că schimbarea este astăzi un lucru obișnuit, să fim pregătiți, să o acceptam, să o așteptăm și să o anticipăm. Acest lucru mai înseamnă să recunoaștem oportunitațile, să ne implicăm, să comunicăm, să contribuim, sa fim motivați și să-i motivăm pe ceilalți, să ne adaptăm la schimbare și să ne schimbăm pe noi inșine. Și mai înseamnă să participăm împreună la proces și să ne bucurăm de beneficiile sale.


Mai multe informații despre aceste programe puteți găsi în secțiunea Instruire a site-ului nostru. Vă rugăm să ne contactați pentru a afla cum putem acoperi cerințele specifice de dezvoltare a aptitudinilor manageriale din cadrul companiei dumneavoastră.

Distribuie pe:LinkedInFacebookTwitterGoogle+Email