Aptitudini de Conducere / Leadership Skills

Provocarea Conducerii – În Fruntea Oamenilor

John P. Kotter spune despre conducere “că se deosebește de management, dar acest lucru nu înseamnă că este mai bună ca acesta, sau că este un înlocuitor al său. Mai degrabă, conducerea și managementul reprezintă două sisteme distincte și complementare de acțiune. Managementul abordează complexitatea, iar conducerea abordează schimbarea.”

Convingerea noastră este că pentru a avea succes în mediul de afaceri din ziua de astăzi managerii și antreprenorii trebuie sa exploateze și să echilibreze foarte bine cele două dimensiuni: managementul și conducerea. „Provocarea Conducerii” ajută participanții să-și dezvolte competențele de care au nevoie pentru a-și conduce oamenii și organizațiile în vremurile turbulente și schimbătoare de astăzi și de mâine.

Conducerea Pentru Rezultate – Fundamentele

Credem că abilitățile și potențialul de conducere nu sunt legate de ierarhia organizațională. Companiile ce doresc să dezvolte lideri trebuie să caute angajați cu potențial în toate departamentele și la toate nivelurile, să-i angreneze în programe coerente de dezvoltare personală și să le ofere oportunități de a conduce.

“Conducerea Pentru Rezultate” este conceput pentru a sprijini o astfel de abordare prin construirea fundamentelor necesare unei bune înțelegeri a practicii de conducere și prin dezvoltarea abilităților în acest domeniu. Din această perspectivă programul susține dezvoltarea viitorilor lideri de echipe sau a celor aflați în poziție de conducere dar care nu au beneficiat încă de o instruire formală în acest domeniu. Această soluție este recomandată și managerilor de nivel înalt ca o primă activitate dintr-un plan mai complex de dezvoltare individuală.

Mai multe informații despre aceste programme de instruire găsiți pe site-ul nostru la adresa: http://www.rosscon.ro/instruire/. Vă rugăm să ne contactați pentru a afla despre cum putem să acoperim cerințele specifice de dezvoltare a aptitudinilor de conducere în cadrul companiei dumneavoastră.

Distribuie pe:LinkedInFacebookTwitterGoogle+Email