Excelenta Serviciilor catre Clienti / Customer Service Excellence

Relații și interacțiuni de calitate cu clienții precum și experiențe pozitive de cumpărare pentru aceștia sunt furnizate de companii cu culturi organizaționale constructive. Aceste culturi au în centrul lor prezumții, valori, atitudini și mentalități axate pe înțelegerea și satisfacerea necesităților clienților, inclusiv în domeniul interacțiunii, relaționării și tratamentului oferit.

Soluția noastră se distinge de alte abordări din domeniul îmbunătățirii serviciilor către clienții prin concentrarea tocmai pe stilurile de gândire și pe valorile colective, împărtășite care determină modul în care membrii unei organizații se poziționează față de clienți și abordează munca și relațiile cu aceștia.

Proiectul reprezintă o abordare integrată, coerentă, pragmatic și axată pe rezultate și poate să aducă importante beneficii tangibile unei companii printre care:

  • creșterea satisfacției, loialității și dorinței de recomandare a clienților tradusă într-o performanță comercială superioară;
  • crearea unui avantaj competițional pe baza experiențelor pozitive ale clienților;
  • alinierea modului de abordare și tratare a clienților la strategia de afaceri a organizației;
  • definirea direcțiilor și planurilor de dezvoltare la nivel individual și organizațional.

Vă rugăm să vizitați site-ul nostru sau să ne contactați pentru a obține informații suplimentare referitoare la proiectul Excelența Serviciilor Către Clienți.

Distribuie pe:LinkedInFacebookTwitterGoogle+Email