Dezvoltare site Internet / Website development

Noul site reflectă ultimele noastre gânduri și intenții referitoare la misiunea noastră ca firmă de consultanță în management: de a contribui la transformarea pozitivă a companiilor, a oamenilor și a vieților lor. El include informații actualizate despre serviciile pe care le oferim și subiectele pe care le acoperim: opt soluții de consultanță și cincisprezece programe de instruire. Nu în cele din urmă, sperăm ca noul site să vorbescă cu succes despre stilul pe care îl abordăm în relația cu clienții noștri: îndrăzneț, inovativ și orientat către rezultate atunci când este vorba despre activități, cald, atent și prietenos când este vorba despre relații.

Cu o arhitectură și un design refacute în totalitate site-ul include o secțiune principală de promovare a soluțiilor și serviciilor oferite de către noi (Consultanță, Instruire, Experiențe) împreună cu o secțiune de angrenare a comunității (Știri, Articole, Blog). Ne dorim ca în felul acesta să punem la dispoziția vizitatorilor site-ului informații utile și relevante pentru activitatea lor și să le permitem, de asemenea, să contribuie și să se exprime în legătură cu subiectele de care sunt interesați.

Vă încurajăm așadar să vizitați site-ul nostru pentru a fi conectați la ceea ce este nou și util în domeniul managementului și afacerilor din România și din lume.

Distribuie pe:LinkedInFacebookTwitterGoogle+Email